gratis

strategie sessie

Bespreek met mij hoe jij doormiddel van (content) marketing jouw ideale klant recht in het hart raakt en als een magneet aantrekt zodat jij groeit in klanten & omzet.

Zodat jij van volgers, fans of bezoekers goed betalende klanten kan maken!

We gaan het hebben over ...

Huidige situatie

Het resultaat wat jij nu hebt is het directe gevolg van de keuzes die je in het verleden hebt gemaakt. 

Daarom gaan we jouw huidige situatie bespreken en evalueren. Want alleen dan weten we wat jij nu en in de toekomst anders kan doen voor een beter resultaat!

kansen & dromen

Dromen hebben we allemaal. Maar als je geen duidelijk plan maakt voor die dromen blijven het dromen.

Daarom bekijken we jouw kansen en bespreken we waar jij heen wil. We gaan naar jouw unieke eigenschappen kijken en bepalen hoe je die in kan gaan zetten

groeien

De focus ligt vaak op groei, dat snap ik! Maar wat is er eigenlijk nodig om te kunnen groeien en waar wil jij überhaupt in groeien. 

Dat gaan we bespreken maar daar maken we ook meteen concrete stappen in. Want iets weten is 1, maar iets echt implementeren is iets heel anders.

Laten we even

realistisch zijn

Jij weet wat je kan, jij bent goed in wat je doet. Je bedrijf loopt prima en je werkt met een aantal leuke klanten samen. Maar is dit alles?

Je wil meer. Je wil blijven groeien zodat je echt die vrijheid kan gaan ervaren van het ondernemen. Zodat je keuzes kan maken vanuit vertrouwen en rust. 

Er komen nog te vaak potentiële klanten naar je toe voor alleen wat gratis advies, daar wil je vanaf. Want hoe fijn het ook is om mensen te kunnen helpen met al die gratis tips en tricks ga jij je brood niet verdienen of je omzetplafond niet kunnen doorbreken.

Je wilt op waarde geschat worden en de juiste groep bereiken die bereid is te betalen voor jouw dienst. Zodat je niet zo veel moeite hoeft te doen om aan klanten te komen maar dat je ze in het hart raakt en ze aantrekt als een magneet!

De uitkomsten van de sessie waren veel groter dan dat ik van tevoren had verwacht! Michelle gaf mij inzichten over mijn posts, stories en highlights en hoe ik die het beste kan toepassen om mijn doelgroep te bereiken. Ze is super duidelijk en weet waar ze het over heeft.

– Merel   

Dit is voor jou als ...

Krijg jij zulke berichtjes straks ook van jouw klanten?

Hey Hallo!

Ik ben Michelle!!

Op een dag besloot ik te stoppen met mijn baan, ik was in Mexico en had daar nog 5 weken te gaan.

Dat ik weg was hield me niet tegen. De dag dat ik terug was in Nederland zei ik mijn baan op. Ik wist helemaal nog niet wat ik wou gaan doen, het enige wat ik wist is dat ik voor mezelf ging starten.

De vrijheid ervaren van het leven. Mijn dromen opbouwen en toewerken naar het leven dat ik voor ogen heb.

Alle belemmerende overtuigingen en twijfels liet ik achter me, stopte ik op dat moment weg. Want ik wist: als ik daar naar luister dan zet ik die stap nooit.

Ik startte met het bouwen van mijn bedrijf en mocht al snel met leuke klanten werken. Met mijn klanten bouwde we aan hun bedrijf, zodat zij konden groeien in omzet. En het was een succes.

De ene klant kon geen bestellingen meer aan (wat echt een grote overwinning was), en de andere klant zette haar boekingen even op pauze. Ik weet ook nog dat ik met een klant om de tafel ging, we bespraken de volgende stappen. Het ging zo enorm goed dat we haar prijzen flink omhoog konden gooien en ze tijd ging maken om iets online te ontwikkelen.

Ik merkte dat wat ik deed écht werkte, ik was er goed in en vond het leuk.

Zo bouwde ik het uit naar wat ik nu doe. Vrouwen coachen om van hun bedrijf een daverend succes te maken, en dat op hun eigen manier. Zodat ook zij de vrijheid ervaren die ik ervaar. Zodat ook zij zelf kunnen kiezen wanneer ze werken. Zodat ze niet afhankelijk zijn en iets moois kunnen opbouwen. 

Maar vooral ook zodat ze met de leukste klanten mogen samenwerken, die klanten aantrekken als een magneet en zich daar niet meer druk over hoeven te maken.

Dat is precies wat ik nu doe, en ik zou niet anders willen.