Voor passieve bronnen die je consistent omzet opleveren! 

Even eerlijk … Heb jij niet al heel vaak nagedacht over passieve stromen? Hoeveel ideeën liggen er al op de plank? Wordt het niet eens tijd dit daadwerkelijk te gaan realiseren …

Passief inkomen zorgt ervoor dat ik vrijheid ervaar om te doen wat ik wil, wanneer ik dat wil. 

Het zorgt ervoor dat ik speelruimte heb in mijn bedrijf om te kunnen experimenteren in mijn marketing en aanbod. Dat ik kan lanceren en alleen datgene hoef te doen waar ik 100% achter sta.

Is het een sprookje? Nee. In het begin vraagt het aandacht, energie en focus. Maar zodra het werkt is het een droom die uitkomt. 

Let me show you!

Wat gaan we doorlopen?

LET OP: We starten met het maken van jouw Business Masterplan!

Bij elke module zitten live trainingen, Q&A’s en persoonlijke begeleiding. We laten je dus niet zelfstandig alles doorlopen maar staan naast je en denken mee over de juiste strategieën en stappen. 

We zorgen dat jouw passieve stromen staan en werken, daadwerkelijk omzet opleveren. 

Geld verdienen is niet moeilijk, passief ook niet. Je hebt alleen wel de juiste stappen en begeleiding nodig. Anders kost het je vooral veel tijd en levert het weinig op.

De voordelen

 • Oneindige schaalbaarheid
 • Mogelijkheid tot stapelen van je producten
 • Creëren van doorstroom naar je hoofdaanbod
 • Je bouwt een fanbase rondom jouw merk
 • Geen omzet plafond
 • Moeitelozer verkopen zonder jouw directe tijd
 • Geeft uiteindelijk meer vrijheid (let’s be honest, we moeten het eerst opzetten natuurlijk. Daarna pluk jij er de vruchten van!)

Bonussen

Naast de live sessies, jouw persoonlijke masterplan & alle trainingen hebben we deze 3 bonussen ook toegevoegd zodat jij de inhoud van je strategieën aantrekkelijk en converterend kan maken!

‘Het gevoel dat je geld aan het verdienen bent terwijl jij je tijd ergens anders aan kan besteden is fantastisch. Elke aankoop die binnenkomt voelt als een droom.’

Mythes

 • Door passieve producten word ik slapend rijk. (of terwijl ik met mn billen op het strand zit.
 • Met het product verdien je meteen veel geld
 • Een passief product is meteen passief
 • Je kan snel duizenden euro’s verdienen

Werkelijkheid

 • Het vraagt eerst tijd, energie en commitment. Daarna verdien jij inderdaad deels slapend je geld 😉
 • Het is opzetten en testen. Vallen en opstaan.
 • Je hebt ook je marketing eromheen passief te maken zodat je daadwerkelijk gaat verkopen!
 • Het kan. Maar passief inkomen is stapelen en op de juiste manier verkopen. Het is een lange termijn strategie en ontzettend duurzaam maar je hebt het ook tijd te geven.

De stappen die we doorlopen

Voorbeelden

Dit zijn slechts voorbeelden. Er is nog heel veel mogelijk als het gaat om producten en verdienmodellen rondom passief inkomen!

Opnames die verkocht worden nadat er live sessies zijn gegeven. De opnames kunnen door iedereen worden aangeschaft, de seminar zelf was gratis als je er live bij kon zijn. Op deze manier haal je omzet uit iets wat je al zou doen en organiseren.

 

Dit is een product wat eenmalig wordt aangeschaft maar ook onbeperkt kan worden blijven aangeboden.

Een doorlopend abonnement wat door de opstapeling steeds meer omzet oplevert. Dit is voor het grootste deel passief product door de omgeving en het team wat actieve taken uit handen neemt. Omdat we bijvoorbeeld voor events ook losse tickets verkopen rekenen we die niet mee onder alleen de business club.

 

Dit product wordt voor minimaal 6 maanden aangeschaft en is daarna maandelijks opzegbaar.

 

Een speciale editie over een specifiek thema. Dit was een mini cursus die alleen in de zomer te koop was. Deze cursus kan ook nog worden omgezet in andere edities. Zoals je ziet was dit een product met een hoger bedrag dan de producten hiervoor. De strategie rondom de marketing is dan ook anders!

Concreet:

 • 1op1 Kick off met Michelle voor jouw persoonlijk & strategisch masterplan voor passieve stromen (samen zetten we dit in een online whitebord)
 • Chat support ochtenden zodat je niet hoeft te wachten met de vragen die je hebt
 • 6 maanden Mastermind. In 4 maanden staan je producten, 2 maanden voor extra begeleiding in de doorstroom en het verkoop
 • 6 online calls waarin we uitleg / training geven over alle stappen en strategieën
 • 6 Q&A’s zodat er alle ruimte is voor je vragen
 • Om de Maandag een commitment call waarin we samen juiste stappen bepalen, met je meedenken en je in de actie zetten. (want het is nu echt tijd om het te gaan doen ipv er alleen over na te denken)
 • Online omgeving met alles wat jij nodig hebt om van je passieve producten een succes te maken
 • Persoonlijke feedback op alles wat jij creëert. Denk aan het product, de strategie, teksten en je sales page
 • BONUS: Format voor Winstgevende content & reel strategieën
 • BONUS: De juiste opbouw voor je Email funnel inclusief tekst en voorbeeld
 • BONUS: Meer doen in minder tijd – productiviteitstraining

8 pilot plekken voor 145 euro per maand! We starten begin Februari.

Nee! Daar is The Passieve Income Club juist voor. We gaan samen kijken naar alle mogelijkheden en opties om vanuit daar te kiezen wat het beste bij jou past.

Daar is 1 duidelijk antwoord op: Nee! 

Als je al passieve bronnen hebt dan maken we tijdens de 1op1 kick off de keuze of we die eerst gaan uitbreiden of dat je juist nieuwe bronnen wil opzetten. We kunnen je huidige producten altijd meenemen in de strategie zodat je daar ook meer en consistenter omzet uit gaat halen.

The Passive Income Club mag je zien als een mastermind met persoonlijke begeleiding. Er is een 1op1 kick off waarin we jouw persoonlijke strategie gaan bepalen, daarnaast is er ook 1op1 chat support waar we kunnen bijsturen. Tijdens de calls is er altijd ruimte voor je vragen en kijken we ook persoonlijk met je mee.

Mocht het nodig zijn dan plannen we extra 1op1 belletjes in. We zijn vrij flexibel en je kan altijd aangeven wat jij nodig hebt.

Omdat wij als geen ander weten dat er altijd persoonlijke begeleiding nodig is hebben we hier absoluut rekening mee gehouden. 

Er is persoonlijke begeleiding van mij (Michelle) en van mijn team. Mijn team, waaronder Barbara, neemt je bijvoorbeeld mee in planning structuur en productiviteit. Ik zal je persoonlijke feedback en support geven als het gaat om strategieën rond het creëren van je passieve bronnen. 

De persoonlijke begeleiding bestaat dus uit:

 • 1op1 kick off waarin we je strategie bepalen
 • Chat support
 • Commitment calls
 • Persoonlijke feedback op alles wat je creëert en opzet
 • Trainingen en Q&A calls

Daar gaan we voor! 

Zoals altijd zeg ik heel duidelijk dat ik je nooit iets kan garanderen. De reden daarvoor is simpel: we hebben elkaar nodig om het op te zetten. 

Ik heb breng plicht, jij haal plicht. Dat houdt in dat ik je alle handvaten, kennis en begeleiding zal bieden die er nodig is maar dat jij daar ook daadwerkelijk mee aan de slag moet gaan. We bieden hier bewust de commitment calls voor aan zodat we je in de actie kunnen zetten en ook met je mee kunnen denken over de juiste stappen en volgorde. Wij laten dus niks aan het lot over, als jij dat ook niet doet dan staan je bronnen en kan jij passief omzet creëren. 

De valkuil als het gaat om passief inkomen is dat we met de verkeerde stappen beginnen, in de verkeerde volgorde dus.

Met mijn stappenplan zorgen we ervoor dat we op de slimste manier starten waardoor je al snel omzet gaat draaien en vanuit daar verder kan bouwen.

Passief inkomen is stapelen en het heeft tijd nodig, precies de reden waarom de club 6 maanden duurt. Zodat we het ook de tijd kunnen geven om te gaan werken.

Staat je vraag er niet tussen? Mail dan gerust even naar michelle@michellevanlaar.nl

Je mag ook altijd een belletje inplannen om samen te bespreken of dit voor jou passend is. Klik hier om wat in te plannen >>

 

Eerst meer horen over passieve stromen? Luister dan eens deze aflevering!

 

Hard én zacht. ZAkelijk én liefdevol. Keihard werken én kunnen genieten.

Er zitten verschillende kanten in mij, al die kanten bij elkaar vormen mijn bedrijf.

Het ene moment kan ik keihard zakelijke beslissingen maken, op het podium staan in pak en een team aansturen.

Het andere moment praat ik over prive omstandigheden met mijn klanten en bied ik een luisterend oor, ben ik dankbaar voor de liefdevolle mensen in mijn bedrijf en geniet ik van rust, ruimte en zachtheid. 

Dat is ook wat je mag verwachten tijdens een samenwerking.

Ik ben marketeer en strateeg in hart en nieren. Bied je alle opties rondom bedrijfsgroei, strategie en optimalisatie. 

Tegelijkertijd wil ik dat je vol voldoening je bedrijf runt en impact kan maken maar dat ook daadwerkelijk voelt, zakelijk én privé.

Dat is hoe ik succesvol mijn bedrijf run en bizarre groei kan doormaken, en dat zie ik dus ook voor jou!