fbpx

Social media kenner, marketeer, adviseur en coach. Gek op koffie, fotograferen, reizen en mijn lieve huisdiertjes. En trots op mijn bedrijf! 

 

Leergierig, sociaal, betrouwbaar, flexibel en koppig, zo zouden mensen mij omschrijven. Persoonlijk vind ik dit een erg mooi lijstje! Naar mijn idee heb ik nooit genoeg geleerd, ik vind het heerlijk om ‘even’ te kletsen, ik doe wat ik zeg, pas mij makkelijk aan en doe wat ik denk dat goed is. En vooral dat laatste heeft mij gebracht waar ik nu ben!

 
Mijn missie is om iedereen de kracht van social media te laten zien, en te bewijzen dat een goed strategisch plan kan leiden tot meer klanten en omzet! Daarom is er aan iedereen gedacht, zo kun je 1 op 1 advies krijgen, een online cursus volgen of de volledige strategie in mijn handen leggen. Het is maar net waar jij naar op zoek bent!
 
Zullen wij eens kennismaken  om te kijken of we een match zijn? 

Wat andere zeggen

Wie kan het beste vertellen hoe het is om met mij samen te werken? Diegene die al met mij werken!

Daarom laat ik graag zien wat andere over mij en mijn diensten zeggen!

Zullen wij eens kennismaken?

Margriet | Side Kicker

"Ik heb de nieuwe online cursus 'Zet je eigen Instagram strategie op!' doorlopen. In alles komt de professionaliteit van Michelle terug; de opbouw, lay-out en inhoud. Alles klopt! De training is waardevol voor zowel startende ondernemers als degene die hun strategie willen aanscherpen."

Mauro Uhrig | JouwDakdekker.nl

"Zelf vind ik het soms lastig om een stap in een richting te zetten waar ik zelf niet bekend mee ben maar samen met Michelle is dit gelukt. Met michelle samenwerken is erg fijn, ze is transparant en vertelt waar het op staat."

Joost | Prisma advies groep

"Onlangs heb ik Michelle gevraagd om naar mijn LinkedIn-profiel te kijken en tips te geven over wat ik nog zou kunnen verbeteren. Na het stellen van een aantal goede vragen, heeft zij haar input voor mij op papier gezet. Het is altijd weer handig om een frisse en deskundige kijk te krijgen op een onderwerp waar ik wel interesse voor heb, maar niet in gespecialiseerd ben. Thnx, Michelle!"

IMG_7363

Hashtags, #moetdatecht?

Hashtags gebruiken op social media, moet dat echt? Het antwoord is simpel, JA!   Elk social media kanaal vraagt om een andere aanpak. Dit komt omdat elk

Lees Meer »

Wekelijks tips & tricks ontvangen?

Blijf op de hoogte en ontvang wekelijks tips & tricks over social media en marketing!

Schrijf je nu in via onderstaand formulier!

Copyright 2020 © Michellevanlaar.nl | Alle rechten voorbehouden | Onze algemene voorwaarde en privacyverklaring zijn van toepassing

Yes!

Wat leuk dat je wilt kennismaken!

Vul hier onder je gegevens in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!