fbpx

Marketing

Leer de wereld van marketing kennen en pas uitgedachte marketing strategieën toe om jouw bedrij naar het volgende niveau te tillen!

Samen realiseren we exponentiële groei!

Jouw bedrijf naar een volgend niveau!

Om nu echt serieus aan de slag te gaan!

Marketing is meer dan je denkt!

Marketing is een erg breed begrip en er zijn dan ook veel mogelijkheden. Als jij marketing wilt toepassen in jouw bedrijf dan is het van belang dat we eerst doelen bepalen. Aan de hand van deze doelen bepalen we welke middelen er nodig zijn. 

Voordat we starten met een traject bekijken we altijd eerst wat er nodig is, dit zodat we zeker zijn van een goede start!

Er is later altijd mogelijkheid tot uitbreiding. Ik denk graag met je mee en bied daarom een gratis kennismakingsgesprek aan!

De mogelijkheden:

Hoe werkt het

Hieronder kun je je gegevens achter laten. Vervolgens zal ik contact met je opnemen om een afspraak te maken.

We starten altijd met een kennismakingsgesprek om te zien of we een match zijn en om te bespreken wat jij wilt bereiken. Vervolgens zal ik via de mail nogmaals versturen wat we besproken hebben en hoe het traject eruit ziet. Zodra jij hier akkoord mee bent kunnen we starten om van jouw bedrijf een nog groter succes te maken!

Voor wie

Wil jij

  • Je bedrijf naar een volgend niveau tillen?
  • Serieus bezig zijn om je bedrijf te laten groeien?
  • Niet meer zomaar wat aankloten?

Dan ga ik graag met jou in gesprek!

Het was heel prettig samen werken met Michelle. Ze dacht goed mee over een juiste strategie / aanpak en ook de teksten en beeldmateriaal zagen er top uit. Het was echt even een totaal andere insteek van social media dan dat je dat zelf doet, waardoor je dan ook andere resultaten boekt. Als je je online marketing wil boosten, kan ik Michelle zeker aanbevelen!
Ellen van de Laarschot
OHMygoodness body & mind

Zullen wij eens kennismaken?

Samen aan de slag om van jouw bedrijf een nog groter succes te maken! Marketing is onmisbaar middel om er tussen al het aanbod uit te springen! Gaan mensen voortaan voor jou kiezen?

Copyright 2020 © Michellevanlaar.nl | Alle rechten voorbehouden | Onze algemene voorwaarde en privacyverklaring zijn van toepassing

Yes!

Wat leuk dat je wilt kennismaken!

Vul hier onder je gegevens in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!