fbpx

Marketing | Content creatie | Social media | Blogs & Artikelen | SEO

Contact

  • info@michellevanlaar.nl
  • +31 6 8150 9124

Mijn verhaal

Van 9 tot 5 achter een bureau, de wegen nemen die iedereen doet of de kleding dragen die ‘hip’ is. Dat is niet voor mij weggelegd.

Ik maak graag mijn eigen regels, doe het net even wat anders als de rest en volg vooral graag mijn hart.

 

Na een lange en vooral prachtige reis in Mexico besefte ik iets wat ik stiekem al heel lang wist, ik was niet gelukkig met wat ik deed. Ondanks mijn toffe functie met veel mogelijkheden was het niet de juiste plek voor mij. Na mijn reis besloot ik dan ook hals over kop mijn ontslag in te dienen, zonder plan en zonder inkomen. Het enige wat ik zeker wist was dat het nu tijd was voor mijn dromen, mijn echte dromen die ik eerst niet durfde te volgen.

Niet iedereen was het hier mee eens en ik voelde best wel wat weerstand. ‘Je hebt toch een goede baan en een goed inkomen, is het dan wel verstandig dit helemaal op te geven’ was wat ik vaak hoorde. Gelukkig hield ik voet bij stuk, ik ging nu volledig voor mijzelf. Ik wist dat het goed zou komen!

Een spannende reis met ups en downs. Ook ik twijfelde stiekem wel eens of dit de juiste keuze was maar ik wist ook dat opgeven geen optie was. Als iemand tegen mij zegt dat ik iets niet kan dan zal ik laten zien dat ik het kan, en nog veel beter dan eigenlijk de bedoeling was.

Soms lukte het en soms maakte ik fout, na fout, na fout om daarna weer succes te krijgen. Gemakkelijk is het niet geweest, een hobbelig leerproces wel! Ik denk echt dat ondernemen een never ending journey is. Vol obstakels, vol successen, vol geluksmomenten en stiekem ook vol huil- en stres buien. Maar wat ik wel zeker weet is dat het een reis is die ik nooit meer kan missen, want wat een energie haal ik hieruit!

 

Samenwerken met krachtige vrouwelijke ondernemers doe ik het allerliefst. Hun kracht, energie en kennis op de markt zetten is iets wat mij nooit zou vervelen. Echt samenwerken, een band opbouwen en van elkaar leren.

Lijkt het jou leuk om eens kennis te maken, te kletsen of te zien of wij een match zijn? Voor een (virtueel) kopje koffie ben ik altijd in! Stuur gerust een berichtje.

What they say

“Onlangs heb ik Michelle gevraagd om naar mijn LinkedIn-profiel te kijken en tips te geven over wat ik nog zou kunnen verbeteren. Na het stellen van een aantal goede vragen, heeft zij haar input voor mij op papier gezet.

Het is altijd weer handig om een frisse en deskundige kijk te krijgen op een onderwerp waar ik wel interesse voor heb, maar niet in gespecialiseerd ben. Thnx, Michelle!”

– Joost | Prisma Advies Groep

“Ik werk al 4 maanden met Michelle!

Ik kan niks anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben en onder de indruk van haar creativiteit!”

– Javier | LSTNR app

“Het was heel prettig samen werken met Michelle. Ze dacht goed mee over een juiste strategie / aanpak en ook de teksten en beeldmateriaal zagen er top uit.

Het was echt even een totaal andere insteek van social media dan dat je dat zelf doet, waardoor je dan ook andere resultaten boekt.

Als je je online marketing wil boosten, kan ik Michelle zeker aanbevelen!”

– Ellen | OHMygoodness body & mind

Bekend van o.a

Copyright 2020 © Michellevanlaar.nl | Alle rechten voorbehouden | Onze algemene voorwaarde en privacyverklaring zijn van toepassing

Vul je gegevens in zodat ik zo snel mogelijk contact met je kan opnemen!