Marketing | Content creatie | Social media

Samen werken aan
een ijzersterk merk

Get In touch

Telefoon

 +31 6 8150 9124

Email 

info@michellevanlaar.nl

mijn verhaal

Van 9 tot 5 achter een bureau, de wegen nemen die iedereen doet of de kleding dragen die ‘hip’ is. Dat is niet voor mij weggelegd.

Ik maak graag mijn eigen regels, doe het net even wat anders als de rest en volg vooral graag mijn hart.

Na een lange en vooral prachtige reis in Mexico besefte ik iets wat ik stiekem al heel lang wist, ik was niet gelukkig met wat ik deed. Ondanks mijn toffe functie met veel mogelijkheden was het niet de juiste plek voor mij. Na mijn reis besloot ik dan ook hals over kop mijn ontslag in te dienen, zonder plan en zonder inkomen. Het enige wat ik zeker wist was dat het nu tijd was voor mijn dromen, mijn echte dromen die ik eerst niet durfde te volgen.

Niet iedereen was het hier mee eens en ik voelde best wel wat weerstand. ‘Je hebt toch een goede baan en een goed inkomen, is het dan wel verstandig dit helemaal op te geven’ was wat ik vaak hoorde. Gelukkig hield ik voet bij stuk, ik ging nu volledig voor mijzelf. Ik wist dat het goed zou komen!

Een spannende reis met ups en downs. Ook ik twijfelde stiekem wel eens of dit de juiste keuze was maar ik wist ook dat opgeven geen optie was. Als iemand tegen mij zegt dat ik iets niet kan dan zal ik laten zien dat ik het kan, en nog veel beter dan eigenlijk de bedoeling was.

Soms lukte het en soms maakte ik fout, na fout, na fout om daarna weer succes te krijgen. Gemakkelijk is het niet geweest, een hobbelig leerproces wel! Ik denk echt dat ondernemen een never ending journey is. Vol obstakels, vol successen, vol geluksmomenten en stiekem ook vol huil- en stres buien. Maar wat ik wel zeker weet is dat het een reis is die ik nooit meer kan missen, want wat een energie haal ik hieruit!

Samenwerken met krachtige vrouwelijke ondernemers doe ik het allerliefst. Hun kracht, energie en kennis op de markt zetten is iets wat mij nooit zou vervelen. Echt samenwerken, een band opbouwen en van elkaar leren.

Lijkt het jou leuk om eens kennis te maken, te kletsen of te zien of wij een match zijn? Voor een (virtueel) kopje koffie ben ik altijd in! Stuur gerust een berichtje.

Michelle

Ik vind het heerlijk wanneer we creatieve ideeën kunnen omzetten tot sterke strategieën!

Florance

Content creatie is helemaal mijn ding. Van fotografie tot het maken van templates, i got you!

Een aantal te gekke samenwerkingen

Een ijzersterk merk zonder dat marketing de hoofdtaak wordt in jouw bedrijf

Samen groeien, kennis delen & direct aan de slag!

Copyright 2020 © Michellevanlaar.nl | Alle rechten voorbehouden | Onze algemene voorwaarde en privacyverklaring zijn van toepassing