Level Up Your Business

GroepsProgramma

Je bent startende ondernemer of maximaal 2 jaar bezig. Je bent gaan ondernemen om persoonlijke en financiële vrijheid te ervaren. Je hebt ambitie en wilt een succes maken van je bedrijf. Soms merk je alleen dat dit iets minder makkelijk gaat dan verwacht.

Je wilt moeiteloos verkopen aan jouw ideale klant zonder dat het al je tijd opslurpt.

Misschien is het volgende ook herkenbaar voor jou …

Ik zie zoveel ondernemers die enorm goed zijn in wat ze doen. Jij waarschijnlijk ook! Er is alleen 1 probleem, tegenwoordig is ergens heel erg goed in zijn niet meer genoeg. Alleen daarmee ga jij niet de omzet kunnen draaien waar jij van droomt.

Je moet weten hoe jij jezelf in de markt zet zodat jouw ideale klant niet meer om jou heen kan. Zodat je ze als een magneet aantrekt en daardoor met de allerfijnste mensen kan samenwerken.

Daarvoor is het dus nodig dat je kennis op gaat doen over marketing & sales. Dat is waar ik je mee ga helpen, zodat jij het niet alleen hoeft te doen!

Na dit programma

haal jij dit er uit

Heb jij een ijzersterke (content) marketing strategie staan waardoor jij als een magneet jouw ideale klanten aantrekt. Je werkt samen met de leukste klanten en krijgt nieuwe aanvragen. 

Trek jij jouw ideale klanten als een magneet aan. Je weet hoe je van jouw volgers, fans & bezoekers klanten moet maken. Geen twijfels meer, jij kan dit en dat weet je!

Heb je geleerd welke strategie past bij jouw bedrijf. Zodat je voortaan alleen nog maar de dingen doet die ook echt resultaat gaan opleveren!

Trek jij een winstgevende doelgroep aan die weten wat jouw waarde is en bereid zijn te investeren in je aanbod!

Heb je een strategisch, sterk aanbod staan die onweerstaanbaar is voor potentiële klanten maar ook ervoor zorgt dat huidige klanten klant blijven

Weet jij wat jouw onderscheidend vermogen is en hoe je dit kunt inzetten zodat jouw doelgroep jouw ziet staan en met jou samen wil werken. Ze hebben geen oog meer voor je concurrenten, ze willen met jou werken!

➤ Begrijp  je hoe je een funnel inzet. Dit allemaal vanuit een sterk fundament zodat je vanuit vertrouwen en rust kan ondernemen & groeien.

Zijn jouw sales skill helemaal up te date. Zodat je voortaan Ja’s krijgt tijdens jouw sales calls.

"Door het traject met Michelle heb ik een heel andere kijk gekregen op hoe ik mijn content kan inzetten om van volgers klanten te maken"

“Ik ben bij Michelle in het groepstraject gestapt omdat ik moeite had met het consistent inzetten van mijn content. Dit kwam vooral omdat ik niet wist wat en waarover ik content moest maken. Door het traject met Michelle heb ik een heel andere kijk gekregen op hoe ik mijn content kan inzetten om van volgers klanten te maken.

Michelle is een fijn persoon om mee te werken, ze luistert echt naar me en komt met mooie ideeën die passen bij mij en mijn bedrijf.

Het is zeker een aanrader om met Michelle te gaan werken!”

– Lisa  

Dit is voor jou als ...

Even concreet, dit is wat je krijgt:

3 Maanden lang heb jij toegang tot al mijn kennis. Je mag zoveel vragen stellen al je wilt. Een goede strategie ontwikkelen doen we samen. Het kost tijd en kennis om dit goed neer te zetten en dat gaan wij samen doen!

Omdat jij uniek bent en jouw bedrijf ook zitten er in dit programma ook 1op1 sessies bij. Tijdens deze sessie zoomen we in op je bedrijf, bepalen we jouw strategie, maken we een actieplan en natuurlijk is er ruimte voor al je vragen.

Tijdens de live Q&A’s bespreken we waar jij op dat moment tegen aan loopt. Je kan van te voren je vragen insturen zodat je zeker weet dat je vraag behandeld wordt. 

We hebben coaching sessies waarin ik 1 voor 1 met iemand in gesprek ga. Ook is er een exclusieve podcast beschikbaar voor de deelnemers van mijn programma’s.

Er zijn 2 masterclasses van experts, elke maand 1. Op deze manier leer je niet alleen van mij maar ook van andere!

We gaan 2 ochtenden samen focussen, content schrijven en werken. Dit is zo super leuk! We starten de dag met een fijn gesprek en mogelijkheid om vragen te stellen. Daarna gaan we aan het werk en als je tussendoor wilt sparren kan dat!

Tijdens het programma kun je 3 grote stukken content laten nakijken. Van een blog tot een masterclass of van jouw sales pagina tot een mail, maar net wat we voor jouw bedrijf gaan inzetten.

Je krijgt toegang tot de academy waar je alles vindt wat jij nodig hebt om te groeien!

We gaan aan de slag met

Groei & Resultaat. We gaan kijken waar jij kansen laat liggen, wat we moeten optimaliseren en wat werkt voor jouw bedrijf. Je gaat groeien met je bedrijf maar ook als persoon. Belemmerende overtuigingen slaan we van tafel. Daarnaast gaan we groei in omzet, klanten, rust en vrijheid realiseren. We kijken waar jij behoefte aan hebt, dat pakken we aan!

Jouw onderscheidend vermogen. zodat je als een magneet klanten aantrekt en ze geen oog meer hebben voor jouw concurrenten.

➤  Sales & Klanten. Zodat mensen echt met jou willen samenwerken. Ze niet meer alleen bij je aankloppen voor gratis tips maar juist omdat ze van je willen leren, vertrouwen hebben in je expertise en klaar zijn om te investeren. Oftewel jij wordt op waarde geschat en trekt precies de juiste klanten aan

Strategie. Zodat je WEET wat je moet inzetten, niet meer zomaar wat doen, niet mee lift op trends en korte termijn resultaat. We gaan voor een strategie op lange termijn, die je kan blijven gebruiken en die werkt voor jouw bedrijf.

➤  Planning. Zodat jij tijd overhoudt voor hetgeen waar jij echt goed in bent. Marketing wordt niet de hoofdtaak van jouw bedrijf. We zetten een slimme strategie op die ook voor jou gaat werken

Implementatie. Iets weten is 1 ding, maar iets ook echt toepassen is heel wat anders. We gaan er samen voor zorgen dat jij jouw strategie toepast, optimaliseert en evalueert. Zodat jij ook echt gaat groeien.

Support, Feedback & Accountability. We doen dit samen. Ik sta naast je. Ik ben er voor al je vragen en twijfels. Ik ben er om al je successen te vieren. (want dat gaan we doen!). Maar ik ben er ook als stok achter de deur, zodat je in die actie modus gaat staan.

Krijg jij zulke berichtjes straks ook van jouw klanten?

Hey Hallo!

Ik ben Michelle!!

Op een dag besloot ik te stoppen met mijn baan, ik was in Mexico en had daar nog 5 weken te gaan.

Dat ik weg was hield me niet tegen. De dag dat ik terug was in Nederland zei ik mijn baan op. Ik wist helemaal nog niet wat ik wou gaan doen, het enige wat ik wist is dat ik voor mezelf ging starten.

De vrijheid ervaren van het leven. Mijn dromen opbouwen en toewerken naar het leven dat ik voor ogen heb.

Alle belemmerende overtuigingen en twijfels liet ik achter me, stopte ik op dat moment weg. Want ik wist: als ik daar naar luister dan zet ik die stap nooit.

Ik startte met het bouwen van mijn bedrijf en mocht al snel met leuke klanten werken. Met mijn klanten bouwde we aan hun bedrijf, zodat zij konden groeien in omzet. En het was een succes.

De ene klant kon geen bestellingen meer aan (wat echt een grote overwinning was), en de andere klant zette haar boekingen even op pauze. Ik weet ook nog dat ik met een klant om de tafel ging, we bespraken de volgende stappen. Het ging zo enorm goed dat we haar prijzen flink omhoog konden gooien en ze tijd ging maken om iets online te ontwikkelen.

Ik merkte dat wat ik deed écht werkte, ik was er goed in en vond het leuk.

Zo bouwde ik het uit naar wat ik nu doe. Vrouwen coachen om van hun bedrijf een daverend succes te maken, en dat op hun eigen manier. Zodat ook zij de vrijheid ervaren die ik ervaar. Zodat ook zij zelf kunnen kiezen wanneer ze werken. Zodat ze niet afhankelijk zijn en iets moois kunnen opbouwen. 

Maar vooral ook zodat ze met de leukste klanten mogen samenwerken, die klanten aantrekken als een magneet en zich daar niet meer druk over hoeven te maken.

Dat is precies wat ik nu doe, en ik zou niet anders willen.

De Investering

De investering voor dit traject is 824 euro

in 2 of 3 termijnen ook mogelijk! 

(Meer termijnen? Geen probleem! Stuur me dan even een berichtje!)

We starten 23 Februari! 

Zijn één van deze dingen door je hoofd geschoten?

Ik ben hier niet om je over te halen, ik ben er om je de juiste richting op te wijzen.

Hoelang heb je het al zelf geprobeerd en met welk resultaat? Het voordeel van samenwerken met een expert is dat je in een sneltreinvaart alles kan leren. Want ik heb voor jou al de fouten gemaakt en daarvan geleerd dat jij die niet meer hoeft te maken. 

Twijfel je? Plan dan even een call in om te bespreken hoe of wat.

Nee en Ja.

Het hangt er dus vanaf welke keuzes wij gaan maken. We bekijken echt wat jouw bedrijf nodig heeft en waar we ons op moeten focussen.

Ik zeg altijd ‘bij twijfel doen!’

Nee, even zonder dollen. Als je twijfelt kun je het beste even een call inplannen. Die call is er om te kijken of dit wat voor jou is, ik ga je dus niet overhalen maar oprecht verder helpen.

Ja! Dat is mogelijk. Je kunt dit aanvinken bij de checkout pagina