Hét 1-op-1

groei programma

In 4 maanden meer klanten, vrijheid & omzet met een ijzersterke content marketing strategie die past bij jou en jouw bedrijf.

Je bent coach of kennis ondernemer. Je bedrijf loopt, maar je weet dat er veel meer in zit dan dit. Jij wilt een ijzersterke content marketing strategie die als een magneet zorgt voor nieuwe klanten, fans en omzet

Je bent gaan ondernemen om persoonlijke en financiële vrijheid te ervaren. Soms merk je alleen dat dit iets minder makkelijk gaat dan verwacht.

Groei door met je bedrijf én als persoon. 

Samen gaan we 1-op-1 aan de slag. Geen kant en klaar programma want dat past niet bij waar jij staat. 

Stop met dromen en start met het realiseren van je dromen. Hier ga ik jou bij helpen tijdens het 1-op-1 programma.

In 4 maanden meer klanten, vrijheid & omzet met een ijzersterke content marketing strategie die past bij jou en jouw bedrijf.

Ik zie veel ondernemers die enorm goed zijn in hun vak. Je hebt mooie dromen en ambities, je wilt graag meer mensen helpen om zo je bedrijf te laten groeien.

Maar doordat je niet werkt met een duidelijke (content) marketing strategie en eigenlijk niet weet wat je doet is het lastig om verder te komen.

Ondernemen is een vak apart, net als sales en marketing. Doordat je dat nog niet helemaal onder de knie hebt lukt het niet om je bedrijf te laten groeien en de gewenste resultaten te behalen. 

Jij bent coach of kennis ondernemer

➤  Je droomt ervan om samen te werken met de leukste klanten maar ook om telkens weer nieuwe klanten te mogen verwelkomen! Dit omdat je met ijzersterke content jouw ideale klant als een magneet aantrekt, maar dat dan wel op een manier die helemaal past bij jou & jouw. Zonder gekke trucjes.  

➤  Je wilt vrijheid ervaren en blijven groeien. Zowel financieel als op persoonlijk vlak. Als jij die vrijheid kan ervaren dan kun je namelijk zoveel meer uit jezelf halen dan dat je nu doet. 

➤  Je bent er helemaal klaar voor om een consistente klantenstroom aan te trekken doormiddel van een sterke content marketing strategie zodat je kan doen waar je écht goed in bent. Door die consistent klanten- en omzet stroom kun jij slim werken, hou je tijd over & blijf je groeien op een manier die past bij jou en jouw bedrijf!

Maar om dit te bereiken is er meer nodig dan wat je nu doet. Dat weet jij ook ... toch? 

Je kan wel telkens van gratis masterclass naar masterclass hoppen. 

Je kan alle gratis tips & adviezen volgen. Maar ga je dan ook echt groeien?

Waarschijnlijk heb je dit al geprobeerd. Je hebt er al veel tijd inzitten en dus weet je dat er meer nodig is dan dat.

Je hebt begeleiding nodig. Maar ook de juiste handvatten en de juiste strategie die helemaal past bij jouw bedrijf. 

Geen standaard riedeltjes of gekke trucjes. 

Jij hebt een sparringpartner nodig, iemand die met je mee denkt maar ook iemand die naast je staat.

Nieuwsgierig naar hoe dat voor jou kan zijn?

Review Cristel

Dit is voor jou als ...

Dit gaan we doen

Met het traject help ik jouw aan een ijzersterke contentstrategie om jouw lievelings klant aan jou te binden en te kunnen verkopen op een manier wat bij jou past!

Dit traject is een investering voor de lange termijn. Jij haalt hier alles uit wat je moet weten en kunt op die manier zelf verder met bouwen.

Even concreet:

4 Maanden lang heb jij toegang tot al mijn kennis. Je mag zoveel vragen stellen al je wilt. Een goede strategie ontwikkelen doen we samen. Het kost tijd en kennis om dit goed neer te zetten en dat gaan wij samen doen!

We starten het traject met een kick-off sessie waarin we een deep dive maken in jouw onderneming. We zetten samen alvast concrete stappen op papier.

Tijdens de live sessies bespreken we de volgende stappen. We maken een concreet plan voor de komende weken. Hoe kunnen we nog beter inzetten en hoe pakken we dat dan aan? Natuurlijk is er tijd voor al je vragen!

Je kunt onbeperkt vragen stellen wanneer het jou uitkomt! Via Voxer kun je alles met me delen en kunnen we elkaar op de hoogte houden.

Tijdens het traject kun je alles wat je doet laten nakijken door mij. Van een blog tot een masterclass of van een post of een mail tot een sales pagina, maar net wat we voor jouw bedrijf gaan inzetten.

Je krijgt toegang tot de academy waar je ook al mijn cursussen vindt. Denk aan een cursus over hoe jij jouw profiel optimaliseert voor sales tot een hashtag cursus.

Ik begrijp je als geen ander, want ik heb ook op dat punt gestaan. Jij verlangt naar ...

 

Groei & Resultaat. We gaan kijken waar jij kansen laat liggen, wat we moeten optimaliseren en wat werkt voor jouw bedrijf. Je gaat groeien met je bedrijf maar ook als persoon. Belemmerende overtuigingen slaan we van tafel. Daarnaast gaan we groei in omzet, klanten, rust en vrijheid realiseren. We kijken waar jij behoefte aan hebt, dat pakken we aan!

Jouw onderscheidend vermogen. zodat je als een magneet klanten aantrekt en ze geen oog meer hebben voor jouw concurrenten.

➤  Sales & Klanten. Zodat mensen echt met jou willen samenwerken. Ze niet meer alleen bij je aankloppen voor gratis tips maar juist omdat ze van je willen leren, vertrouwen hebben in je expertise en klaar zijn om te investeren. Oftewel jij wordt op waarde geschat en trekt precies de juiste klanten aan

Strategie. Zodat je WEET wat je moet inzetten, niet meer zomaar wat doen, niet mee lift op trends en korte termijn resultaat. We gaan voor een strategie op lange termijn, die je kan blijven gebruiken en die werkt voor jouw bedrijf.

➤  Planning. Zodat jij tijd overhoudt voor hetgeen waar jij echt goed in bent. Marketing wordt niet de hoofdtaak van jouw bedrijf. We zetten een slimme strategie op die ook voor jou gaat werken

Implementatie. Iets weten is 1 ding, maar iets ook echt toepassen is heel wat anders. We gaan er samen voor zorgen dat jij jouw strategie toepast, optimaliseert en evalueert. Zodat jij ook echt gaat groeien.

Support, Feedback & Accountability. We doen dit samen. Ik sta naast je. Ik ben er voor al je vragen en twijfels. Ik ben er om al je successen te vieren. (want dat gaan we doen!). Maar ik ben er ook als stok achter de deur, zodat je in die actie modus gaat staan.

Krijg jij zulke berichtjes straks ook van jouw klanten?

Even voorstellen

Op een dag besloot ik te stoppen met mijn baan, ik was in Mexico en had daar nog 5 weken te gaan. Ik was daar om even afstand te nemen van het dagelijks leven, even uitchecken in een nieuwe (en prachtige) omgeving.

Dat ik weg was hield me niet tegen om na te denken over mijn werk ik Nederland. Want was dit het wel? De dag dat ik terug was in Nederland zei ik direct mijn baan op. Wat een paar weken weg wel niet kunnen veroorzaken 😉

Ik wist helemaal nog niet wat ik wou gaan doen, het enige wat ik wist is dat ik voor mezelf ging starten.

De vrijheid ervaren van het leven. Mijn dromen opbouwen en toewerken naar het leven dat ik voor ogen heb.

Alle belemmerende overtuigingen en twijfels liet ik achter me. Zoals ‘kan ik dit wel’ of ‘gaan mensen wel bij mij kopen’. Ik stopte ze op dat moment weg. Want ik wist: als ik daar naar luister dan zet ik die stap nooit.

Ik startte met het bouwen van mijn bedrijf. Binnen 3 maanden mocht ik al met tientallen vaste klanten werken, ik zat zo goed als vol.

Met mijn klanten bouwde we aan hun bedrijf, zodat zij konden groeien in omzet. En het was een succes.

De ene klant kon geen bestellingen meer aan (wat echt een grote overwinning was), en de andere klant zette haar boekingen even op pauze. Ik weet nog goed dat ik met een klant om de tafel ging, we bespraken de volgende stappen. Het ging zo enorm goed dat we haar prijzen flink omhoog konden gooien om op die manier haar omzet te laten groeien.

Ik merkte dat wat ik deed écht werkte, ik was er goed in en vond het zo enorm leuk.

Op die manier bouwde ik mijn bedrijf uit naar wat ik nu doe. Vrouwen coachen om van hun bedrijf een daverend succes te maken, doormiddel van een ijzersterke (content) marketing strategie en dat dan wel op hun eigen manier. Zodat ook zij de vrijheid ervaren die ik ervaar. Zodat ook zij zelf kunnen kiezen wanneer ze werken. Zodat ze niet afhankelijk zijn en iets moois kunnen opbouwen. 

Maar vooral ook zodat ze met de leukste klanten mogen samenwerken, die klanten aantrekken als een magneet en zich daar niet meer druk over hoeven te maken.

Dat is precies wat ik nu doe, en ik zou niet anders willen.

De Investering

De investering voor dit traject is 650 euro per maand.

Wanneer je de investering in één keer zou willen voldoen ontvang je 400 euro korting.

Zijn één van deze dingen door je hoofd geschoten?

Het programma duurt 4 maanden

Ik zeg altijd ‘bij twijfel doen!’

Nee, even zonder dollen. Als je twijfelt kun je het beste even een call inplannen. Die call is er om te kijken of dit wat voor jou is, ik ga je dus niet overhalen maar oprecht verder helpen.

Ik zeg altijd ‘bij twijfel doen!’

Nee, even zonder dollen. Als je twijfelt kun je het beste even een call inplannen. Die call is er om te kijken of dit wat voor jou is, ik ga je dus niet overhalen maar oprecht verder helpen.

Ik ben hier niet om je over te halen, ik ben er om je de juiste richting op te wijzen.

Hoelang heb je het al zelf geprobeerd en met welk resultaat? Het voordeel van samenwerken met een expert is dat je in een sneltreinvaart alles kan leren. Want ik heb voor jou al de fouten gemaakt en daarvan geleerd dat jij die niet meer hoeft te maken. 

Twijfel je? Plan dan even een call in om te bespreken hoe of wat.

NEE! Daar geloof ik niet in.

Er bestaat geen one size fits all. Mijn bedrijf heeft iets anders nodig als jouw bedrijf en andersom.

Daarom gaan we tijden de kick-off kijken wat jij nodig hebt om te groeien. Dat gaan we optimaliseren en uitbreiden om zo te kunnen groeien in omzet & klanten.

Het is dus echt maatwerk!

 

Nee en Ja.

Het hangt er dus vanaf welke keuzes wij gaan maken. We bekijken echt wat jouw bedrijf nodig heeft en waar we ons op moeten focussen.

Er bestaat geen one die fits all in dit geval.