1-op-1 content Traject

1-op-1 werken aan een ijzersterke content strategie om te binden & verkopen

Heb je tot nu toe ‘maar wat gedaan’ en is het tijd om écht aan de slag te gaan? 

Je bent ondernemer en je weet hoe krachtig content is en geloofd dat jij met jouw content kunt verkopen, alleen tot nu toe gebeurd dat nog niet zoals jij zou willen.

Herken jij het volgende?

Met jouw kennis en kracht kun je zoveel mensen helpen, je kunt met de leukste klanten samenwerken. 

Maar als niemand weet wat jij te bieden hebt klopt ook niemand bij jou aan. En precies dit zie ik vaak gebeuren.

Jij hebt een superkracht, iets waarmee je een ander enorm blij maakt. Maar omdat wij niet weten wat jij te bieden hebt of wat we van jou mogen verwachten vragen we niet om je hulp. ZONDE!

Betrokken volgers die je kunt omzetten in fijne klanten.

Dat is voor jou ook mogelijk!

Met jouw content jouw lievelingsklant aantrekken zodat je continu in contact komt met potentiële klanten!

Jouw content bindt jouw lievelingsklant, creëert vertrouwen en laat zien wat jij te bieden hebt. Daar gaan wij samen naar toe werken!

In het traject gaan we samen aan de slag met

Dit is voor jou als ...

Review

Review

De inhoud van het Content Traject

Met het traject help ik jouw aan een ijzersterke content strategie om jouw lievelingsklant aan jou te binden en te kunnen verkopen op een manier wat bij jou past!

Dit traject is een investering voor de lange termijn. Jij haalt hier alles uit wat je moet weten en kunt op die manier zelf verder met bouwen.

Wat houdt het traject in:

4 Maanden lang heb jij toegang tot al mijn kennis. Je mag zoveel vragen stellen al je wilt. Een goede strategie ontwikkelen doen we samen. Het kost tijd en kennis om dit goed neer te zetten en dat gaan wij samen doen!

We starten het traject met een kick-off sessie waarin we een deep dive maken in jouw onderneming. Waar sta je nu en waar sta je voor als merk. We zetten samen alvast concrete stappen op papier.

Tijdens de live sessies bespreken we de volgende stappen. We maken een concreet plan voor de komende weken. Hoe kunnen we nog beter inzetten en hoe pakken we dat dan aan? Natuurlijk is er tijd voor al je vragen!

Je krijgt in de academy toegang tot alle stof die er nodig is om straks met jouw content te kunnen verkopen en jouw lievelingsklant te binden! Je kunt in de academy altijd alles zelf terug bekijken.

Je kunt onbeperkt vragen stellen wanneer het jou uitkomt! Via Voxer kun je alles met me delen en kunnen we elkaar op de hoogte houden.

Dit krijg je:

Na het traject

Een aantal reacties

Jouw investering

Meer informatie over dit traject? Plan dan een kennismaking of gratis strategie sessie in!