Van kijkers naar kopers.

Met zo min mogelijk kosten. Zonder dure advertenties, ingewikkelde funnels of 5 verschillende middelen. 

Meer eigenheid, voor jou én je ideale klant. We gaan versimpelen, versnellen & verbeteren.

Weg van de standaard. Op jou manier. 

Een bedrijf bouwen waar jij gelukkig van wordt én waarmee je verdiend wat je écht waard bent.

Je hebt geen keuze

Je hebt grootste dromen en ambities, zoals elke ondernemer dat heeft.

Dat maakt je niet uniek, niet uniek genoeg.

Jouw skills zijn bepalend voor je succes.

Het moet eigen zijn, authenticiteit uitstralen, weg van de standaard en massa. Doordrenkt in je visie, mening en werkwijze.

Het moet verleiden. Je moet weten wat je doet om daar ook echt resultaat uit te gaan halen.

Jij moet converteren. Klanten aantrekken.

Je hebt geen keuze. Want jij wil toch ook dat succes waar je van droomt?

Ik heb vele coaches & kennisondernemers hier al bij mogen helpen, ben jij de volgende?

Je weet je dat je goed bent. Jouw aanbod staat en de resultaten van je klanten mogen er zijn. 

Je bent lekker op weg, aan het bouwen aan je eigen pad.

Maar ergens kriebelt het. Je wil verder, je eigen plafond doorbreken.

Dat kant-en-klaar ben je al wel voorbij

Doen wat de rest doet … saai he? 

Blijven proberen, veranderen en steeds weer iets nieuws doen. In de hoop dat het één beter werkt dan het ander.

Vermoeiend en onnodig. Besteed je tijd en energie alleen aan datgeen wat écht werkt voor je. Lift niet mee op de trends maar maak je eigen pad.

Daarom ben je ook ondernemer geworden toch?

De resultaten die straks werkelijkheid voor jou zijn ...

01.

Meer klanten met als logisch resultaat meer omzet  & winst. Klanten die helemaal bij je passen en waar je energie van krijgt. Simpel maar efficiënt werken, dat is ook zeker een aandachtspunt. 

02.

Rust & tijd. Je WEET wat je moet doen om het ideale resultaat te behalen. Het is niet meer gokken en gissen maar slim te werk gaan.

03.

Een sterke, simpele maar efficiënte marketing strategie. Zodat jouw strategie klanten oplevert maar vooral ook zodat je werkt met een strategie volledig passend bij je bedrijf. Authentiek en eigen, niet zoals de rest!

04.

Jij bent straks die go-to expert in je vakgebied. Als mensen aan je vak denken, denken ze aan jou. Je ideale klant is excited om met jou samenwerken. Maar je wordt ook gevraagd om je kennis te delen, want jij bent straks die go-to expert!

05.

Een ijzersterk fundament. Jij bent jouw bedrijf, maar je wil jezelf soms ook even loskoppelen. I get it! Met een sterk fundament zorgen we ervoor dat je bedrijf & strategie doorlopen ook als jij vrij bent.

Ik ben met het traject gestart omdat ik een mindset methode heb ontwikkeld en graag wou dat mensen er kennis mee konden maken!

We hebben ons gefocust op mijn aanbod en hoe we dit goed konden overbrengen zodat mijn doelgroep ook echt wou aanschaffen. Met hulp van Michelle kon ik dit succesvol lanceren maar nog fijner is dat ik nu snap wat ik moet doen om ook blijvend klanten aan te trekken.

Ik ga binnenkort weer met haar aan de slag!

 – Cristel | Mindset Coach 

   

Terwijl jij wacht & twijfelt gaat je concurrent er vandoor met jouw potentiële klanten ...

Hier gaan we samen aan werken

01.

Groei & Resultaat. We gaan kijken waar jij kansen laat liggen, wat we moeten optimaliseren en wat werkt voor jouw bedrijf. Je gaat groeien met je bedrijf maar ook als persoon. Belemmerende overtuigingen slaan we van tafel. Daarnaast gaan we groei in omzet, klanten, rust en vrijheid realiseren. We kijken waar jij behoefte aan hebt, dat pakken we aan!

02.

Jouw onderscheidend vermogen & boodschap. zodat je als een magneet klanten aantrekt en ze geen oog meer hebben voor jouw concurrenten.

03.

Sales & Klanten. Zodat mensen echt met jou willen samenwerken. Ze niet meer alleen bij je aankloppen voor gratis tips maar juist omdat ze van je willen leren, vertrouwen hebben in je expertise en klaar zijn om te investeren. Oftewel jij wordt op waarde geschat en trekt precies de juiste klanten aan

04.

Strategie. Zodat je WEET wat je moet inzetten, niet meer zomaar wat doen, niet mee lift op trends en korte termijn resultaat. We gaan voor een strategie op lange termijn, die je kan blijven gebruiken en die werkt voor jouw bedrijf.

05.

Planning. Zodat jij tijd overhoudt voor hetgeen waar jij echt goed in bent. Marketing wordt niet de hoofdtaak van jouw bedrijf. We zetten een slimme strategie op die ook voor jou gaat werken

06.

Implementatie. Iets weten is 1 ding, maar iets ook echt toepassen is heel wat anders. We gaan er samen voor zorgen dat jij jouw strategie toepast, optimaliseert en evalueert. Zodat jij ook echt gaat groeien.

07.

Support, Feedback & Accountability. We doen dit samen. Ik sta naast je. Ik ben er voor al je vragen en twijfels. Ik ben er om al je successen te vieren. (want dat gaan we doen!). Maar ik ben er ook als stok achter de deur, zodat je in die actie modus gaat staan.

Zodat je het zeker weet, want dit is niet voor iedereen!

Dit is speciaal voor jou. Voor jou als jij coach of kennis ondernemer bent.

Je bedrijf loopt, je draait al een redelijke omzet en wilt de stap zetten naar steady 5K of 10K per maand. 

Maar omzet is niet alles. Je wil rust en stabiliteit in je bedrijf brengen. 

Je hebt een goed aanbod met daarin een (online) 1-op-1 of groepsprogramma. 

Dat wil je alleen nog sterker neerzetten. Zodat het echt kenmerkend gaat zijn.

Daarnaast ben je opzoek naar iemand die naast je staat. Die mee denkt maar het niet voor je invult. Die écht 1-op-1 werkt, de DIY trainingen ben je allang voorbij.

Klopt dit? Dan zijn wij een match!

Even voorstellen

Op een dag besloot ik te stoppen met mijn baan, ik was in Mexico en had daar nog 5 weken te gaan. Ik was daar om even afstand te nemen van het dagelijks leven, even uitchecken in een nieuwe (en prachtige) omgeving.

Dat ik weg was hield me niet tegen om na te denken over mijn werk ik Nederland. Want was dit het wel? De dag dat ik terug was in Nederland zei ik direct mijn baan op. Wat een paar weken weg wel niet kunnen veroorzaken 😉

Ik wist helemaal nog niet wat ik wou gaan doen, het enige wat ik wist is dat ik voor mezelf ging starten.

De vrijheid ervaren van het leven. Mijn dromen opbouwen en toewerken naar het leven dat ik voor ogen heb.

Alle belemmerende overtuigingen en twijfels liet ik achter me. Zoals ‘kan ik dit wel’ of ‘gaan mensen wel bij mij kopen’. Ik stopte ze op dat moment weg. Want ik wist: als ik daar naar luister dan zet ik die stap nooit.

Ik startte met het bouwen van mijn bedrijf. Binnen 3 maanden mocht ik al met tientallen vaste klanten werken, ik zat zo goed als vol.

Met mijn klanten bouwde we aan hun bedrijf, zodat zij konden groeien in omzet. En het was een succes.

De ene klant kon geen bestellingen meer aan (wat echt een grote overwinning was), en de andere klant zette haar boekingen even op pauze. Ik weet nog goed dat ik met een klant om de tafel ging, we bespraken de volgende stappen. Het ging zo enorm goed dat we haar prijzen flink omhoog konden gooien om op die manier haar omzet te laten groeien.

Ik merkte dat wat ik deed écht werkte, ik was er goed in en vond het zo enorm leuk.

Op die manier bouwde ik mijn bedrijf uit naar wat ik nu doe. Vrouwen coachen om van hun bedrijf een daverend succes te maken, doormiddel van een ijzersterke (content) marketing strategie en dat dan wel op hun eigen manier. Zodat ook zij de vrijheid ervaren die ik ervaar. Zodat ook zij zelf kunnen kiezen wanneer ze werken. Zodat ze niet afhankelijk zijn en iets moois kunnen opbouwen. 

Maar vooral ook zodat ze met de leukste klanten mogen samenwerken, die klanten aantrekken als een magneet en zich daar niet meer druk over hoeven te maken.

Dat is precies wat ik nu doe, en ik zou niet anders willen.